Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

(VIDEO)ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ

9 ΜΑΗ ΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τα 69 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ
Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ
 

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τα 69 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
ολοκληρη στο λινκ 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:
 ... «Τιμάμε τα 69 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, απ’ την μέρα που η ναζιστική Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στον Κόκκινο Στρατό.

Τιμάμε όσους αγωνιστήκαν με το όπλο στο χέρι, όσους θυσιάστηκαν, όσους έδρασαν με κάθε τρόπο ενάντια στο ναζιστικό - φασιστικό ιμπεριαλιστικό "Άξονα" Γερμανίας - Ιταλίας - Ιαπωνίας και των συμμάχων τους....

..... Στην παραχάραξη της ιστορίας πρωτοστατεί η ΕΕ που καθιέρωσε την 9η του Μάη, ως "Ημέρα της Ευρώπης", ενώ την ίδια στιγμή με διάφορα προγράμματα προωθεί τον αντικομμουνισμό, την ταύτιση του κομμουνισμού με το φασισμό. Σε μια σειρά χώρες, απαγορεύονται τα ΚΚ, τα κομμουνιστικά σύμβολα, διώκονται αγωνιστές και αποκαθίστανται οι ναζιστές, τα Ες-Ες. Την ίδια ώρα, η ΕΕ στηρίζει τις αντιδραστικές - ναζιστικές δυνάμεις, που συμμετέχουν στην πραξικοπηματική κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Αποδεικνύεται, μια ακόμη φορά, πως ο ναζισμός – φασισμός είναι γέννημα θρέμμα απ’ τα σπλάχνα του καπιταλιστικού συστήματος. Άλλωστε και ο Χίτλερ αναρριχήθηκε στην εξουσία με τη στήριξη των γερμανικών και άλλων μονοπωλίων.

..... Η Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη εμπνέει τους λαούς, τους διδάσκει πίστη στη δύναμή τους. Μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού!»

 ---------------------------------------------------------------------------
"Ο ΤΡΕΛΟΣ" χαρακτικό ΤΑΣΟΥ την εποχή  της κατοχής
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.