Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ 2η ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

με μεγάλη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά - Ανακοίνωση της ΚΝΕ
 Μεγάλη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά σημείωσε η Πανσπουδαστική ΚΣ στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές και αναδείχτηκε δεύτερη δύναμη  στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Η ΠΚΣ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και κατέγραψε πρωτιές σε 36 συλλόγους σε AEI-TEI.

Η σημαντική άνοδος της Πανσπουδαστικής ΚΣ σε ψήφους και ποσοστά στέλνει μήνυμα ελπίδας, μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας, ώστε οι νέοι να παλέψουν για το μέλλον των σπουδών τους, αλλά και για την ίδια τους τη ζωή. Δείχνει ότι υπάρχουν καλύτεροι όροι για να στείλει η νεολαία πιο αποφασιστικό μήνυμα, ότι τα όνειρα και η ζωή της δεν χωράνε στις συμπληγάδες της ΕΕ και του συστήματος. (Δείτε στο τέλος συγκεντρωτικά αποτελέσματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και αποτελέσματα ορισμένων Συλλόγων). Εμφανής ήταν η αποδυνάμωση της ΠΑΣΠ για άλλη μια χρονιά τόσο στα ΤΕΙ όσο και στα Πανεπιστήμια, ενώ οι άλλες δυνάμεις διατηρούν δυνάμεις με ελαφρές μάλλον αυξομοιώσεις.
 Δημοσίευση: Πέμ, 08/05/2014 - 20:00


Τελευταία Ενημέρωση: Πέμ, 08/05/2014 - 20:42 απο 902.gr
ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ
 VIDEO-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΝΚ:
 http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/43058/deyteri-dynami-i-panspoydastiki-ks-se-panepistimia-kai-tei-video-foto#/0
                                                          

     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 
ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ
ΚΙΝΗΜΑ


   Χαιρετίζουμε την άνοδο της Πανσπουδαστικής ΚΣ στο φοιτητικό κίνημα Καλωσορίζουμε τους  φοιτητές και τους  σπουδαστές –τους αυριανούς μας συναδέλφους –στον κοινό αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων, στον αγώνα για την κατοχύρωση των σπουδών και της επιστημονικής ειδίκευσης ,στον αγωνα για δωρεάν,Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση   ,για επιστήμη στην υπηρεσία των λαικών αναγκων   Οι φοιτητές και σπουδαστές με την υπερψήφιση της Πανσπουδαστικής που ήταν η μόνη που ενίσχυσαν σε ψήφους , επέλεξαν να μη χωρέσουν τα όνειρά τους στον κλοιό των Ενωσιακών και μονοπωλιακών εντολών ,επέλεξαν να χαράξουν το δρόμο για την καταδίκη των κυβερνητικών σειρήνων της υποτέλειας και των παραφυάδων τους ,επέλεξαν να ανοίξουν το δρόμο για την ανύψωση του κύρους του φοιτητικού κινήματος ,το δρόμο για την ένταξή του πλάι στους λαικούς αγώνες ,όπως αρμόζει στην ιστορία και την αποστολή του 
                 Καλώς να ανταμώσουμε μελλοντικοί συνάδελφοι στους κοινούς αγώνες για επιστήμη στην υπηρεσία του λαού ,για ανεξαρτησία απο τις μονοπωλιακές επιλογές της προσωρινότητας και της υποβάθμισης των πτυχίων μας ,για ουσιαστική κατοχύρωση του λαικού μόχθου που τροφοδοτεί τις σπουδές μας ,ενάντια στο ξεπούλημα της επιστημονικής γνώσης   σ’αυτούς που  επιχειρούν να τη χειραγωγήσουν, ταυτόχρονα με το να τη στερούν απο τις λαικές οικογένειες αλλά και απο τους ίδιους τους τελειόφοιτους και ειδικευμένους

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ,ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ,ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ



ΠΙΚΑΣΟ
ο χορός της νιότης

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Αναπαραγωγικός παρασιτισμός» ή έκρηξη ειλικρίνειας;
απο 902.gr Δημοσίευση: Σάβ, 10/05/2014 - 11:52
Τελευταία Ενημέρωση: Σάβ, 10/05/2014 - 11:55
Στις φοιτητικές εκλογές η μόνη δύναμη που είχε άνοδο και σε ψήφους και σε ποσοστά ήταν η Πανσπουδαστική ΚΣ, τα ψηφοδέλτια που δημιουργούν τα μέλη της ΚΝΕ μαζί και με άλλους αγωνιστές φοιτητές.
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψει ότι η παράταξή της, μειώθηκε και σε ψήφους και σε ποσοστά, ενώ έχει είδη παρά πολύ μικρά ποσοστά, 2,3% στα ΤΕΙ και 6,2% στα ΑΕΙ, χαιρέτισε σε ανακοίνωσή της την άνοδο της αριστεράς.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νιώσαμε άβολα. Θεωρήσαμε ότι κάνει προπαγάνδα... με το ποσοστό του άλλου. Ότι πρόκειται περί κλασσικής περίπτωσης βλάβης, κάνει ότι κάνουν κλασικά οι οπορτουνιστές. Τον κούκο. Ο θηλυκός κούκος ξέρετε, γεννάει τα αυγά του στις φωλιές άλλων πουλιών, πράγμα που ονομάζεται "αναπαραγωγικός παρασιτισμός".
Τελικά βλέποντας το λίγο πιο ψύχραιμα, δεν είναι και τόσο άσχημη δήλωση.
Από τη στιγμή που μόνο η Πανσπουδαστική ΚΣ είχε άνοδο και από τη στιγμή που χαιρετάν την άνοδο της αριστεράς, αναγνωρίζουν ως τη μόνη αριστερή ριζοσπαστική δύναμη στα πανεπιστήμια τη Πανσπουδαστική .
Καθώς όλες οι άλλες δυνάμεις, της συντήρησης και του συμβιβασμού, μειώθηκαν. Όπως και οι ίδιοι.
Τελικά απροσδόκητα εύστοχη δήλωση!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.