Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ απο τη ΔΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

"Το Σαββατο 1η Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας ακούστηκε η φωνή του λαού"
ενημερώνει
 (εφόσον τα ΜΜΕ σιώπησαν )η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της περιφέρειας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απευθυνόμενη στους υπαλλήλους της περιφέρειας όπου ανήκουν και οι υπηρεσίες κτηνιατρικής , γεωπόνοι, επόπτες υγείαςκ.ά.

ΚΑΛΏΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ:

 Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία

Δ.Α.Σ. Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας



ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ  

                 στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

         Το Σάββατο στην 1 Νοέμβρη, στο κέντρο της Αθήνας, ακούστηκε η φωνή του λαού.

            Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές και σπουδαστές, γυναίκες, αγρότες και συνταξιούχοι, απ’ όλη την Ελλάδα, δήλωσαν το μεγάλο «παρών» στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο. Ήταν εκεί που επιβάλλουν η ταξική τους θέση και τα λαϊκά συμφέροντα, που υπαγορεύει η ανάγκη των καιρών. Πορεύτηκαν συντεταγμένα και οργανωμένα.      

         Κάτω από πανό πάνω από 1000 σωματείων και μαζικών φορέων, που συνδιοργάνωναν τη μεγάλη λαϊκή αυτή σύναξη, ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

 




Από το πρωί ένα μεγάλο ποτάμι διαδηλωτών πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Από το Πεδίον του Άρεως μέχρι στους στύλους του Ολυμπίου Διός, από τον «Ευαγγελισμό» μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη, από το Μοναστηράκι μέχρι το κέντρο στην Ομόνοια, στην Κάνιγγος και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, που ήταν τα σημεία προσυγκέντρωσης, πορεύτηκαν προς το Σύνταγμα σ’ ένα πρωτόγνωρο, για τα τελευταία χρόνια, παλλαϊκό συλλαλητήριο.

  Όρθωσαν το ανάστημά τους στην αντιλαϊκή πολιτική, διατράνωσαν την απόφασή τους να μην αποδεχτούν να ζήσουν με τα ψίχουλα που τους υπόσχονται, από το πλούσιο γεύμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, απαίτησαν άμεσα μέτρα ανακούφισης  για τις λαϊκές οικογένειες. Φωνάξανε «Ως εδώ! Φτάνει πια!»

    Συνάδελφοι, ο αγώνας συνεχίζεται. Με σταθερό προσανατολισμό στις λαϊκές ανάγκες και διεκδικήσεις, ετοιμαζόμαστε για την πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη. Η  απεργία είναι το πιο ισχυρό όπλο των εργαζομένων.  Μαζικά, αγωνιστικά να δώσουμε τη δική μας απάντηση στην κυβέρνηση που λέει ότι η «σιωπηρή πλειοψηφία των εργαζομένων, συμφωνεί με την πολιτική της», και συνολικά στην αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε., ΔΝΤ και κεφαλαίου.

                                                     Θεσσαλονίκη 7/11/2014


ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
"ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)


δείτε αναλυτικό αρχείο των δημοσιεύσεων στην ιστοσελίδα μας 
με χρονολογική σειρά στο λινκ αρχείο δημοσιεύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.