Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ?????


Σε αυτό το ερώτημα η απάντηση βγάζει στην επιφάνεια όλο τον “βόθρο” και τον αυταρχισμό στην λειτουργία του ΠΚΣ σε επίπεδο Δ.Ε. τα τελευταία χρόνια.

Από τον Φεβρουάριο του 2013 υπάρχει απόφαση της γεν. συνέλευσης για ίδρυση παραρτήματος Αττικής και Κυκλάδων. Στο σκεπτικό της απόφασης υπάρχει το αυτονόητο......ότι δηλαδή ένα πολύ μεγάλος γεωγραφικός χώρος , με την μεγαλύτερη συγκέντρωση κτηνιάτρων , δεν έχει τοπικό παράρτημα και κάθε τι που τον αφορά παραπέμπεται στην Δ.Ε., της οποίας ο ρόλος ξεφεύγει βέβαια από την τοπική αντιπροσώπευση και λόγω της πανελλαδικής της σύνθεσης.!!!

Από την άλλη η ύπαρξη του ΣΚΜΖΑ αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ιατρείων ζώων συντροφιάς, αφήνοντας απ”έξω τους μισθωτούς , τους εργαζόμενους στο φάρμακο , την βιομηχανία , τα τρόφιμα , τα ΝΠΙΔ , τα μπλοκάκια , τους άνεργους. Το κομμάτι εκείνο δηλαδή που έχει τα ταξικά χαρακτηριστικά του εργαζόμενου με μισθωτή σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Η σχετική απόφαση της γεν. συνέλευσης ποτέ δεν προσκομίστηκε για επικύρωση στην Δ.Ε. , τα πρακτικά της συνέλευσης εξαφανίστηκαν και ο τότε εκτελών χρέη προεδρείου Αγαθαγγελίδης Κυριάκος , έχει καταπιεί το γεγονός.
Με το έτσι θέλω λοιπόν μία απόφαση δεν υπάρχει!
Ο δικηγόρος της Δ.Ε. (με αξιοσημείωτη βιασύνη) , έμισθος γαρ της πλειοψηφίας με 12.000 ευρώ απολαβές το 2012, έσπευσε να γνωμοδοτήσει! Και εκλογές για Δ.Σ. Παραρτήματος Αττικης και νησων δεν θα γίνουν!

Είναι ανώφελο πραγματικά να αναφέρουμε το πώς “ιδρύθηκαν” τα παραρτήματα όπως αυτό της Θεσσαλίας , της Πελοπονήσου , της δυτικής Ελλάδας , της Εύβοιας, των Κυκλάδων. Παραρτήματα όπου ποτέ δεν έγινε ιδρυτική συνέλευση , ποτέ δεν συνεδρίασαν τα εκλεγμένα Δ.Σ . Παραρτήματα που όμως δεν προκάλεσαν την γνωμοδότηση του εγκεκριμένου δικηγόρου της Δ.Ε , παρόλη την παράβαση του καταστατικού . Παραρτήματα που όμως είναι ψηφοσυλλέκτες για την ηγετική ομαδούλα του ΠΚΣ.
Κατόπιν τούτων μην απορεί κανείς. Είναι μακρύς ο δρόμος προς την χειραφέτηση του συνδικαλιστικού οργάνου των κτηνιάτρων από τον συμβιβασμένο συνδικαλισμό που κλείνει το μάτι στις κυβερνητικές πολιτικές , τις ιδιωτικοποιήσεις, την συγκεντρωποίηση του επαγγέλματος , την προλεταριοποίηση των πολλών.

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Η Κτηνιάτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.