Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ-ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ανακοινωση απο τις Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους Γεωπόνους ΔΥ (ΕΣΑΚ - Σ).



ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΔΥ (ΕΣΑΚ-Σ)
                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


.......Οι αλλαγές που προωθεί ο νέος Οργανισμός στη δομή του ΥΠΑΑΤ αποτελούν μέρος των συνολικότερων αντιδραστικών αλλαγών (π.χ. πειθαρχικό δίκαιο, αξιολόγηση - στοχοθεσία κλπ.) που υλοποιούνται στο Δημόσιο με στόχο τη δημιουργία μιας δημόσιας διοίκησης πιο "φιλικής" και ευέλικτης για τους επιχειρηματικούς ομίλους με παράδοση αρμοδιοτήτων - φιλέτων, άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα και προσαρμογή του ΥΠΑΑΤ σε συνθήκες όπου εντείνεται η συγκεντροποίηση της παραγωγής.
         Η ΕΣΑΚ-Σ από την πρώτη στιγμή ανέδειξε την πραγματική στόχευση του νέου οργανισμού του ΥΠΑΑΤ, τους κινδύνους και τα προβλήματα που αυτός θα επιφέρει, έκανε γνωστές τις καταγγελίες συναδέλφων σχετικά με την κατάσταση που βιώνουν και απαίτησε την άμεση παρέμβαση του ΔΣ, προκειμένου να υπάρξει λύση στα οξυμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, όπως η μετακίνηση των συναδέλφων από το πρώην ΚΕΠΠΥΕΛ Λαμίας στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Φωκίδας. Οι δυνάμεις που πλειοψηφούν στο ΔΣ της ΠΕΓΔΥ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ, όχι μόνο δεν απέρριψαν το νέο Οργανισμό, αντιθέτως συμφώνησαν ότι ο νέος οργανισμός, παρά τα όποια "μικροπροβλήματα" όπως τα χαρακτήρισαν που παρουσιάζει, διατηρεί τον αναπτυξιακό και παραγωγικό χαρακτήρα του ΥΠΑΑΤ. Ακόμη και για τα άμεσα προβλήματα των συναδέλφων επέδειξαν κωλυσιεργία ζητώντας εγγράφως τις καταγγελίες των συναδέλφων μας για να παρέμβουν, με την προϋπόθεση ότι αυτοί θα είναι μέλη της ΠΕΓΔΥ (ΔΑΚΕ). Αλλά και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΚΙΓΔΥ, παρά την κριτική της στο νέο Οργανισμό. αποπροσανατολίζει καθώς δεν αναδεικνύει την πραγματική στόχευση του νέου οργανισμού του ΥΠΑΑΤ, ρίχνοντας το φταίξιμο για άλλη μια φορά στις μνημονιακές πολιτικές και δεσμεύσεις της κυβέρνησης έναντι στην τρόικα, καλλιεργώντας αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξει ένα καλύτερο οργανωτικό σχήμα στο ΥΠΑΑΤ με μια άλλη κυβέρνηση που σε συνθήκες ενσωμάτωσης της χώρας στην ΕΕ και της αγροτικής πολιτικής στην ΚΑΠ μπορεί να φέρει αγροτική ανάπτυξη υπέρ των μικρομεσαίων αγροτών και του λαού.
       Απαιτούμε από την πολιτική ηγεσία να δώσει λύση Τώρα στο πρόβλημα των συναδέλφων μας στο πρώην ΚΕΠΠΥΕΛ Λαμίας που η ίδια δημιούργησε.
Δεν διαπραγματευόμαστε τη ζωή των συναδέλφων μας γεωπόνων και μη. 
               Καλούμε τους συναδέλφους μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ρόλο κάθε δύναμης στην ΠΕΓΔΥ. ΓΙΑΤΙ, μόνο από τη δράση μας και τους αγώνες μας εξαρτάται η "σωτηρία" μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Η αναμονή, η εναπόθεση ελπίδας σε κυβερνητικές εναλλαγές αποδείχθηκε πως δεν φέρνει πίσω κατακτήσεις, ενώ η αδράνεια και η καθυστέρηση δημιουργεί νέες υποχωρήσεις και απώλειες».
ολόκληρη η ανακοίνωση στο λινκ του τίτλου ή



         ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ (ΕΔΩ ΛΙΝΚ)
                             ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
   -ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΚΕ 
      -άρθρο "ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ
                    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"
       -ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ και 
                     VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
-αρθρο "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"-ΑΛΑΒΑΝΟΣ αγκαλιά στις εκλογές
                   -portal και webradio 902.gr
        ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ απ'ευθείας σύνδεση
       με την εκλογική σελίδα του portal και το ραδιόφωνο 
         -τετρασέλιδο  ΚΚΕ για τις εκλογές Γενάρη 2015
        -οι εκλογές με τη ματιά της πολιτικής γελοιογραφίας
    -άρθρο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΚΕ
 " Η «επόμενη μέρα» στην Ελλάδα ... εφαρμόζεται σήμερα σε    όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ"




δείτε αναλυτικό αρχείο των δημοσιεύσεων στην ιστοσελίδα μας με χρονολογική σειρά στο λινκ αρχείο δημοσιεύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.